Beter Graauw 4 verliest van effectief Graauw 3!

In welke wedstrijd kan je nu ongestraft “Graauw-Bal !” roepen en dan ongestraft altijd gelijk hebben? Juist: in de dorpsderby tussen Graauw 3 en Graauw 4. Hoewel Graauw 4 de kansen kreeg was het Graauw 3 die effectief met de kansen om ging en de punten over de streep trok. Graauw 4 verloor in de thuiswedstrijd van Graauw 3.

Read More
VV Graauw
Doelpuntrijk duel Graauw 4-Hontenisse 5

Richting het einde van de competitie deed Graauw 4 goede zaken tegen Hontenisse. Graauw had wel weer een slap begin waarbij kansen werden gemist en we toch op 0-2 achter kwamen. Maar voor rust maakten we nog de gelijkmaker. Net voor tijd viel dan toch de 2-3 binnen. In het tweede gedeelte stelde Graauw orde op zaken en liep uit naar 5-3 met een paar prachtige doelpunten. Net voor tijd tekende de bezoekers dan de 5-4 eindstand aan maar kwamen te kort om te voorkomen dat we op de ranglijst van plaats wisselden.

Read More
VV Graauw
Boomwaifeesten 2024

De Boomwaifeesten staan weer voor de deur vanaf 8 mei 2024 t/m 12 mei 2024. Er wordt gestart met Graauwrock 4 Specials en Graauwrock. Verder wordt er een spelletjesavond georganiseerd en een wijken- en familietoernooi.

Read More
VV Graauw
Graauw 4 komt (adem) te kort tegen SDO

Op een prachtige lente dag te Lamswaarde moest Graauw de meerdere erkennen in een beter SDO. Voor rust konden we ons nog meten maar na de thee werden we langs alle kanten uit onze posities gespeeld en konden we het niet allemaal meer belopen. SDO profiteerde vooral voor rust van de gelukkige klutsbal die na wat aanrakingen onderweg twee keer ins ons doel verdween. De tweed helft was SDO vooral beter in het wisselden positiespel.

Read More
VV Graauw
Graauw 4: drie punten tegen Luctor op (G)één April!

Graauw 4 speelde een vreemde wedstrijd op de Boomwai waarbij we eerst achter kwamen maar daarna een piekfijn half uur voetballen lieten zien. Voor rust maken we 3-1 maar kunnen niet voorkomen dat de bezoekers de aansluitingstreffer maken. Na rust slaat Graauw meteen toe en zet de voorsprong weer op twee. Daarna waren de krachten wel een beetje op en kon Luctor gevaarlijk worden. Daarbij scoorden ze nog één keer maar verder kwam het niet.

Read More
VV Graauw
Graauw 4 houdt redelijk stand tegen de koploper!

Graauw 4 ontving koploper Hansweertse Boys 2 op de Boomwai. Hoewel we ze snel aan twee makkelijke doelpunten helpen zou het allesbehalve makkelijker voor ze worden. Na rust kan Graauw de aansluitingstreffer maken maar moet een kwartier later dan weer een doelpunt toestaan.

Read More
VV Graauw
Graauw 4 laat punten uit handen glippen te Steen!

Uit naar Steen had Graauw 4 punten in handen om de naaste belager Steen 5 onder zich te houden. Na een heel goed kwartier van de thuisploeg sloeg Graauw ongenadig hard toe door twee keer vanuit de counter te scoren. Steen Kwam voor rust nog terug naar 2-1 en maakte meteen na rust de gelijkmaker. Maar Graauw pakte weer de voorsprong. In de laatste fase van de wedstrijd ging het alle kanten op waarbij Steen gelukkiger was in het afronden. Een paar minuten voor tijd maakten ze de winnende.

Read More
VV Graauw
Goede pot Graauw 4 tegen koploper Hontenisse 4

Graauw 4 bood goed weerstand tegen koploper Hontenisse 4. Uit op Klooster kwam telkens Hontenisse op voorsprong en kon Graauw dan weer de aansluitingstreffer maken. Met de rust stond het 3-2. Snel na rust liep Hontenisse weer maar maakte Graauw er dan weer één. In de laatste fase kwamen we te kort om echt aanspraak te maken op iets wat op een punt lijkt.

Read More
VV Graauw
Graauw 4 verslaat Graauw 3 in dé derby!

Er is in onze klasse maar één echte derby: Dé dorpsderby Graauw 3 tegen Graauw 4. Of andersom natuurlijk. Op een guur en nat veld kwam Graauw 4 eerst op een 0-2 voorsprong maar Graauw 3 maakte voor rust nog gelijk. Na rust nam Graauw 4 weer de leiding en gaf dat niet meer uit handen. Uiteindelijk resulteerde dat in een 3—5 overwinning voor Graauw 4.

Read More
VV Graauw
Graauw 4 verspeelt voorsprong op Koewacht!

Uit tegen en op de Koewacht kwam Graauw na een goede start op een 0-2 voorsprong. Maar naarmate de wedstrijd vorderde werd Koewacht sterker. Net voor rust maakte ze nog de 3-1. Na rust kon Graauw alleen nog maar speldenprikken uitdelen. Voor de rest was het wachten totdat de thuisploeg de score verder uitbouwde. Uiteindelijk werd het nog een ietwat geflatteerde  5-2.