Goede Generale van vorige week, krijgt geen vervolg, slecht Graauw verliest 3-1 !

Zo een laatste training voor de competitie start, geeft toch altijd wel een speciaal gevoel, zijn we er klaar voor ?, wat verwachten we ervan ?, maar vooral ook voor de spelers zelf “ in welke elftal kom ik terrecht “, dit wil zeggen: voor 1 & 2, moet men toch trainings arbeid laten zien. We maken het moment mee dat de leiders “de app” aan de spelers doen toekomen, ééé’, ik mis mijne naam bij 2e, het blijft gelukkig allemaal mensen werk, leider had per abuis de naam vergeten ( stond wel op zijn oorspronkelijke papieren lijstje ). Toch wel een knappe prestatie dat “Mister Graauw Speler Edward” namens Graauw 4, zijne conditie is komen testen, ge weet nooit wanneer er een schermutseling valt in de hogere elftallen, ben dan paraat in NOODGEVAL !

Graauw komt slecht uit “de verf” in het mooie Brabantse land, na een twee minuten al 1-0,vanuit een Corner kopte ze mooi binnen. Nog voor de rust 2-0, doordat we niet goed kort op de man stonden. Kansen waren er wel voor Graauw, 3 voor de rust, aar niet te verzilveren voor ons. Na de rust een systeem omzetting, wat meer gaan aanvallen omdat de tegenstander niet voetbalt, maar ondertussen in 1e helft onze “ beetje dom “ fouten heeft afgestraft. In de counter maakt HSC ‘28, na 10 minuten in tweede helft 3-0. Dus eigenlijk wel gespeeld, maar Ertugul redt dan toch de eer voor Graauw en maakt er 3-1 eindstand van.

Flink aan de bak op de training, werk aan de winkel om ons goed klaar te stomen voor “den derby” !!